The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
follow up.... (archive)

[ Follow Ups ] [ 2002 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by Allen on March 07, 2000 at 09:16:18:

In Reply to: Thanks Allen, stops when relay pulled posted by NBG on March 07, 2000 at 06:39:55:

Wired backwards? (i.e. fast=slow and slow=fast?)

Can you check the switch with a voltmeter or multimeter to see if it's toast? If not, try disconnecting the connector to your on/off switch and then putting the relay back in. If the motor runs, it's NOT the switch and you need to look elsewhere. If it doesn't run, try temporarily turning your wipers on and off by "jumpering" the terminals at the switch connector. If you can turn it on and off that way, it IS the switch.

You can also try the same procedure with the speed switch if you need to, except I think the wipers will only run at high speed (speed switch might have resistors to slow the motor). Let me know if you need more info....

Good luck!

: The dash speed switch is functional, though i think backwards. PO did a little "wiring" unfortunately, so there are issues. I'm guessing he hashed the stalk switch.
: Neal

Follow Ups:

[ Follow Ups ] [ 2002 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk. Logo © 1997 - 2016 Jump Internet Inc. All rights reserved.