The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
2 speedos shot in 2 days!!!! (archive)

[ Follow Ups ] [ 2002 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by John Weese on June 25, 2001 at 21:19:40:

Hello Fellow '02ers:

Now here's a good one...........some of you may remember my post last friday (commuted home at 110mph!!!). Well, same thing happened today with another speedometer installed!!!

See, I installed the speedo out of my parts car (had been repaired once before from the markings on the rear plate)....this one gave up the ghost on the way home too!!!

I have had TWO speedometers break in 2 days of commuting home from work (Friday and Monday)!!!

Is this just bad luck or could my cable be causing the speedometer to break? I've not ever had this problem before on the car ('76 '02, 82,000 miles).

Thanks for any help...there's obviously something wrong!

Happy '02ing,

John Weese
Landisville, PA
'72tii (project)
'73tii (for special occasions)
'74 Inka (for parts)
'76 daily driver ("speedometerless" at the moment)


Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ 2002 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.