The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
Re: Aux fan & back up lights help! (archive)

[ Follow Ups ] [ E30 M3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by tom on September 18, 2000 at 17:21:11:

In Reply to: Aux fan & back up lights help! posted by Chip on September 16, 2000 at 14:20:26:


Hi! guys

I just found out 2 new problems on my car today.

1. No back-up lights. Fuse and bulbs are good; So i suspected the switch is bad.

Re: switch - Once the car is on jackstands, you can access the switch on the drivers side of the transmission. I did not need to remove/disconnect the slave cyl. I used a 19 mm deep socket (12 point probably better, but 6 point works) with a 3/8" flex handle to break it loose. You can spin it off and spin the new one on, then retighten with the same tool. Getting the wires off/on was a bit tricky, but not impossible. One caution-my switch bench-tested fine but didn't work on the car. Good luck!

2. aux fan does'nt work. Cause the two black wires on the tem sensor broke off; but the green one.

Any helps or tips on fixing these two broblems would be appreciated.


Chip. '91M3





Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ E30 M3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.