The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
P.S. - the problems I've been experiencing only (archive)

[ Follow Ups ] [ E30 M3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by Jeff E on January 10, 2002 at 12:51:08:

In Reply to: OK, so, TPS looks OK, I know there aren't any posted by Jeff E. on January 10, 2002 at 11:17:02:

occur with the engine warmed up. It idles ok for a few minutes after start up, then once warm, the idle kicks up to about 1200 rpm. The rpms falling off too slowly isn't a consistant problem. One other funny thing that happens, which I haven't mentioned yet, is after start up, just as the water temp starts to get out of the blue on the gauge, the engine feels like it tries to cut out. It does this a few times and then once fully warm, that problem goes away. I'd assume this is the O2 sensor kicking in just as temperature reaches a high enough level. I think I may be chasing a few problems here, but figured that if I explain everything that's happening, maybe it all ties in somehow and someone will recognize the problem(s). Thanks..

Jeff


Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ E30 M3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.