The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
Re: Wipers - Has Anyone Had This Happen? (archive)

[ Follow Ups ] [ 7-series (E32) Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by Max Fretter (NZ, 87 735i) on April 04, 2001 at 04:08:34:

In Reply to: Wipers - Has Anyone Had This Happen? posted by Wayne McKay on April 03, 2001 at 20:42:24:

want the ETK dump? will need VIN (last six digits) tho...


Snowing/raining here last night and I absent mindedly left the intermittant wiper switch on when I shut the car down. I realized what I had done when I went to start it up this morning. The wipers jumped a bit but were of course frozen to the windshield and did not move any further. I quickly shut of the switch and proceeded to clean off the car. Once back inside, I turned on the wipers and only the driver's side worked. I fiddled with it a bit but had to get off to work. Any ideas? Connecting shaft broken? Maybe an adjustment clamp slipped?

'88 750iL





Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ 7-series (E32) Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2016 Jump Internet Inc. All rights reserved.