The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
Sounds like mine (archive)

[ Follow Ups ] [ 7-series (E32) Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by Odd-Jarle / 91 750iL on August 10, 2001 at 18:20:40:

In Reply to: TRANS PROGRAM ERROR posted by bobbyg on August 10, 2001 at 16:03:36:

Mine did that before it now is always in fault program mode. It would work for some time in manual, usually until heated well up and then fall into E and finally error on me. Now it always drops directly into error mode from fresh start. That is when I accelerate to about 50-60km/h (30-40mph) and just let it coast it dings into error. Wonīt shift out of first in other words. I am gonna have the speed sensor in the Transmission replaced first now (just waiting for $$). I saw you mentioned the rear diff one. Thatīs not connected directly to the Trans Computer. If my speedsensor wonīt cure it, I suspect the computer itself as the gears worked perfectly until sudden random errors and finally always error. Havenīt run codes on mine. But will after SS replacement.



Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ 7-series (E32) Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.