The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
I've had this on my 2001 X5, non-NAV (archive)

[ Follow Ups ] [ M5 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by Digi on March 10, 2002 at 13:25:11:

In Reply to: Interminent problem with DSP posted by Dan on March 10, 2002 at 12:47:39:

No sound from the audio system, and when this happens the DSP is not on or working, because the DSP Memory settings are not displayed. Happens several times a month. I have had the radio replaced, the head unit, and several other things without success. I was hoping this wasn't an issue on the M5 because I have not read about any problem like this before on the M5 board. BMW doesn't know of a fix, and apparently doesn't care. It is irritating, but not critical, that such an expensive radio doesn't have any sound occassionally, and that BMW feels this is a design flaw that we should be tolerant of. Good luck on guessing at what to replace to try to fix it, becasue BMW doesn't have a clue.


Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ M5 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.