The complete automotive resource for buyers, sellers, and owners like you.
Car, Truck and SUV Forums at Roadfly
+ Bentley Forums
+ BMW Forums
+ Cadillac Forums
+ Chevrolet Forums
+ Ferrari Forums
+ Jaguar Forums
+ Lamborghini Forums
+ Lotus Forums
+ Mercedes-Benz Forums
+ Maserati Forums
+ MINI Forums
+ Porsche Forums
+ General Discussion
+ Marketplace Forums
Follow-up, dealer blew me off (archive)

[ Follow Ups ] [ Z3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]

Posted by DanDotDan on January 14, 2000 at 09:39:33:

In Reply to: Rattle noise, stall, wouldn't restart posted by DanDotDan on January 13, 2000 at 10:21:07:

: A strange thing happened yesterday.

: My 1999 Mster had been sitting for four days (four rainy, grey days). When I started it up, there was a loud rattling noise and the engine died. For about a minute it wouldn't restart. It would turn over merrily, but the engine wouldn't catch. Finally it started but ran real rough. I had to keep goosing the throttle to keep it running. It generated a lot of white smoke out of the tailpipe.

: This has happened once before, several months ago.

: I've already had the following replaced: ROM update, Oxygen sensor, crank angle sensor.

: I'm no mechanic, but this somehow felt like a fuel pump or fuel delivery problem. It's due to go to the dealer tomorrow. Any thoughts?

I talked to the service manager this morning. When I described the problem and told him that it was very intermittent (twice in three months) he said there was zero chance he could diagnose the problem. Although I basically agree with him, I was a little disappointed that they dragged me down to the dealership to tell me that.

His recommendation: keep driving until something really breaks, then call him.


Follow Ups:



[ Follow Ups ] [ Z3 Message Board ] [ Msg. Board FAQ ]
Questions, comments, or problems, please visit the Roadfly help desk.
Roadfly.com Logo © 1997 - 2017 Jump Internet Inc. All rights reserved.